Bemutatkozik a Vargánya Tanya

A Vargánya Tanya Pécs- Árpádtetőn, Pécs központjától 10 km-re, a 66-os út mellett, a Mecsextrém park szomszédságában, közvetlen a „ Kék+” jelzésen, a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra útvonalától és a Magyar ill. a Mária zarándok útvonaltól 200 méterre található.

Mind a helyi, mind a helyközi buszjáratokkal könnyen elérhető.

A „ tanya” valójában egy kétszintes családi ház elkülönített felső szintjét jelenti. Két különálló szoba, nappali, fürdőszoba, konyha alkotja az egységet. Az ágyak variálhatóságával 10 fő számára tudunk szállást biztosítani. Szükség esetén pótágyakkal ez néhány fővel bővíthető.

Szálláshelyünket jó szívvel ajánljuk gyalogos és kerékpáros túrázóknak, zarándokoknak, a Mecsextrém parkba látogató családoknak, és más átutazóknak. Jó kiinduló pont lehet a Pécset és környékét felfedezni vágyóknak.

Kisállatokkal érkező vendégeket is fogadunk, ingyenes internet hozzáférés biztosított.

Az önellátás lehetősége mellett, mi is be tudunk segíteni az étkezésben, de tőlünk 150 m-re van a Mecsextrém parkhoz tartozó Tepsifüles étterem, és 900 m-re pedig a Mecsek pihenő vendéglő.

Hírek

2021.

Mecseki Láthatatlanok Nyomában 2021. 11. 6-7.

A súlyosbodó járványhelyzet, és a nagyrészben ebből fakadó bizonytalanság miatt, a túrát nem rendezzük meg. Reméljük, jövőre találkozunk!